Tibi Mirea

Servicii

Mesaj de eroare

  • Warning: include_once(/home/tibimirea.ro/public_html/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine): failed to open stream: Permission denied în _drupal_theme_initialize() (linia 208 din /home/tibimirea.ro/public_html/includes/theme.inc).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/tibimirea.ro/public_html/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') în _drupal_theme_initialize() (linia 208 din /home/tibimirea.ro/public_html/includes/theme.inc).

Repertoriul meu alaturi de formatia mea de acompaniament pe care cu drag vreau sa o numesc in continuare "Variesana" contine doua segmente.

Prima parte, e muzica populara din zona Banatului, alaturi de piese populare din Bihor, Ardeal, Oltenia si Moldova.

Cea de-a doua parte a repertoriului meu este muzica de petrecere, cuprinzand piese etno, blues, vals, tango si manele.

Am incercat, si de fiecare data dupa parerea mea am si reusit ca prezenta mea la un eveniment sa fie exceptionala. Aceasta reusita se datoreaza de fiecare data bunului meu prieten si coleg, Sorin Constantinescu. El are meritul unei organizari deosebite a evenimentelor mele, prin formatia de acompaniament, sonorizare si luminile de scena.

Sonorizarea noastra este formata din echipamente profesionale ale unor producatori ca:

Sistemul nostru de lumini cuprinde:

  • Lumini Stairville
  • Sisteme Tri Stage Led, xBrick si Par 56
  • Laser
  • Masina de fum

Micile noastre pauze le compensam cu muzica diversa de pe CD audio in sistemul nostru de sonorizare DJ propriu - Sorin.

Clientilor nostri le putem oferi si variante de servicii foto-video de calitate in colaborare cu partenerii nostri: Andrei Megyes - tel.0722501813,www.fotopreferans.ro si www.servicii-foto-video.ro

www.fotovideo-altfel.com

© Copyright 2012 tibimirea.ro